Πασιθέα

γιατί να μας επιλέξετε

PASITHEA
ROOMS

Η Πασιθέα στην ελληνική μυθολογία ήταν η θεά της χαλάρωσης και σύζυγος του θεού Ύπνου! Ήταν ακόμα μία από τις Χάριτες οι οποιές ήταν θεές που προσωποποιούσαν τη χάρη , την ομορφιά, και την ανεμελιά!

Σήμερα για τους φιλοξενούμενους μας Πασιθέα σημαίνει ακόμα η καλύτερη θέα της Φολεγάνδρου στο νότιο Αιγαίο!

Το κατάλυμα μας βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα έχοντας ταυτόχρονα αμφιθεατρική θέση με τις εγκαταστάσεις να τοποθετούνται σε τέσσερα επίπεδα. Τα δωμάτια βρίσκονται στα δύο ψηλότερα επίπεδα, είναι συνολικά εφτά και έχουν όλα θέα στη θάλασσα και ιδιωτικά μπαλκόνια.

Αν και μικρό το κατάλυμα μας παρέχει υπηρεσίες ξενοδοχείου χωρίς να χάνει όμως τη ζεστασιά που έχουν η μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Αρχικά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ υπάρχει κάποιος υπεύθυνος στις εγκαταστάσεις που μπορείτε να απευθυνθείτε.

Στο χαμηλότερο επίπεδο λειτουργεί το ήσυχο cafe μας στο οποίο μπορείτε να βρείτε δροσιά, ίσκιο, ροφήματα και snack ατενίζοντας πάντα την θέα στη θάλασσα. Στον χώρο αυτό παρέχουμε πλούσιο πρωινό στους ενοίκους των δωματίων μας.

Πάνω από το cafe στο δεύτερο επίπεδο λειτουργούμε με πολλή αγάπη την ομώνυμη ψαροταβέρνα μας όπου μπορείτε να βρείτε καθημερινά φρέσκα ψάρια και αστακούς και φυσικά να δοκιμάσετε τα περίφημα ματσάτα.

Η Πασιθέα είναι ιδανική για όσους θέλουν να έχουν γαλήνιες διακοπές καθώς επίσης θάλασσα, ταβέρνα και cafe δίπλα τους χωρίς να στερούνται βέβαια την ησυχία που έχει η Αγκάλη αφού δεν λειτουργούν αργά το βράδυ μαγαζιά στην περιοχή.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

NEWSLETTER SIGN-UP

Registration

Forgotten Password?